Bandagist


Ortopædisk Håndskomager - Bandagist

Der er mange ligheder mellem det arbejde, en bandagist og en ortopædisk håndskomager udfører. Først og fremmest arbejder vi med mennesker, der af forskellige årsager har brug for skotøj og tilbehør, der er specielfremstillet ud fra ortopædiske principper og viden. Hos Møller Specialsko kan vi tilbyde håndsyede sko, i samme stil, som en bandagist ville udforme dem.

Vi har mange års erfaring inden for det ortopædiske skomagerhåndværk, og vores foretagende involverer hele familien. Således har vi ikke mindre end 3 uddannede håndskomagermestre ansat i Møller Specialsko.

Vores arbejdslokaler og butik ligger i Kolding, herfra servicerer vi kunder fra hele Danmark, navnlig Jylland.

Der kan være rigtig mange årsager til at man har problemer med fødderne. Smerter i fødder, ben, ryg og hoved er hyppige udslag fra problemer med fødderne. Det er naturligvis vigtigt, at man får lokaliseret problemet for derefter at afhjælpe det. Det er det, vi kan hjælpe dig med. Hos os finder vi frem til hvilke problemer, der ligger bag dine smerter, hvorefter vi kan udforme skotøj, der passer perfekt til dig. Også folk med andre sygdomme kan få problemer med fødderne, heriblandt diabetikere. Hos Møller Specialsko i Kolding klarer vi alle former for specielfremstillet skotøj.

 

Gips10 Web


Møller Specialsko • Vejlevej 339 • DK-6000 Kolding • Tlf 76 31 04 00 • E-mail: info@moeller-sko.dk

Webdesign: Søgemedier A/S